Servicii: Instalatii Sanitare

08dec./21
planul de arhitectura

Instalatiile sanitare intr-un plan de arhitectura – Planuiti adecvat

Proiectul de construire al unei case sau amenajarea unei locuinte implica in mod direct, si esential conceptul unei/unor bai si bucatarii, folosind elemente si materiale folositoare si practice, in functie de bugetul financiar si gustul persoanei. Este un proces care necesita dedicare si atentie mare la detalii, pentru a evita viitoare potentiale probleme care pot aparea in cazul in care o pregatire adecvata nu a avut loc. O instalatie sanitara nu trebuie calculata doar pentru prezent, ci si pentru viitor. Ea trebuie sa fie durabila, deoarece costurile acestor servicii sunt ridicate si ceva de lunga durata este de preferat. Continue reading
24iun./21

Renovari apartamente în București – Servicii de calitate la prețuri corecte

renovari apartamente Bucuresti

Sunt mai multe motive pentru care ai putea decide să te apuci de un proiect de renovare apartament: vrei să sporești confortul și funcționalitatea unei locuințe recent cumpărate, nevoile și preferințele tale s-au schimbat, vrei să crești valoarea apartamentului pentru a-l vinde mai scump, urmează să îl inchiriezi și are nevoie de îmbunătățiri, pentru că te costă mai puțin să renovezi decât să te muți.

Atunci când ești în căutarea “casei visurilor tale” pleci la drum cu o listă de cerințe pe care îți dorești să le îndeplinească aceasta. Vei constata însă că, pentru a avea căminul mult visat, de regulă, singura opțiune este să te înhami la un proiect de renovare. Lucrările de renovări interioare au avantajul că la final vei obține o locuință care reflectă întocmai gusturile tale. În plus, poți aduce îmbunătățiri majore unui apartament, crește nivelul de confort, precum și valoarea apartamentului.

Ce servicii de renovări apartamente oferim? Dacă ai nevoie de meșteri pricepuți la renovări interioare în București, atunci poți apela cu încredere la noi. Îți putem oferi servicii de renovări interioare care includ: servicii de decopertări și demolări, servicii de tencuieli și zugrăveli, servicii de placări gresie și faianța, montaj parchet, lucrări cu gips-carton (placarea pereților cu rigips, ridicarea pereților despărțitori, montarea tavanelor false), finisaje interioare de orice tip, instalații electrice, sanitare etc.

De ce să renovezi un apartament?

De ce este important să lucrezi cu meseriași pricepuți atunci când ai un proiect de renovări interioare?

Unele lucrări sunt prea complicate sau dificile pentru a le face singur și este recomandat să apelezi la specialiști. Ei au experiență în domeniu precum și calificarea profesională sau autorizarea pentru a desfășura aceste lucrări.

Îți recomandăm să să apelezi la meșteri specialiști în cazul următoarelor tipuri de lucrari de renovare: tencuirea pereților, turnarea sau îndreptarea șapei, recompartimentarea spațiului, montarea gresiei și faianței, refacerea instalației sanitare sau înlocuirea înstalației electrice, montarea parchetului din lemn masiv și lista poate continua. 

De ce depinde prețul unei lucrări de renovări interioare?

Preț renovare apartament București – prețul depinde de mai mulți factori, dintre care enumerăm : starea apartamentului înainte de renovare, suprafața care urmează să fie renovată, ce tip de finisaje se folosesc și ce tip de lucrări sunt necesare, precum și calitatea materialelor.

Cel mai bine este să va faceți un plan cu ce renovări vreți să efectuați si să discutați cu o echipă care se ocupă de renovări interioare în orașul în care locuiți. Aceștia vor întocmi un deviz care va cuprinde fiecare serviciu în parte.

Să aveți în considerare că ar fi bine să aveți o rezervă de 10-15% din valoarea bugetului de renovare pentru situații neprevăzute.

Sperăm că au fost utile informațiile din acest articol și îți stăm la dispoziție pentru a discuta detalii despre viitorul tău proiect de renovare!

29ian./18
Robineti pentru apa

Tipuri de robineți pentru apă

  Instalator sanitar de serviciu.Există multe tipuri de robineți pentru apă, aceștia sunt clasificați după mai multe criterii: În funcție de utilizare robineții de apă pot fi:
  • Robineți de trecere
  • Robineți de aerisire (cu sau fără racord pentru drenaj interior / exterior)
  • Robineți de golire, eventual prevăzuți cu ventil, ștuț, racord etc.)
Robinetii de apă mai pot fi clasificați si în funcție de materialul din care sunt confecționați:
  • din fontă
  • din alamă
  • din oțel inoxidabil
  • din PPR
Principiul de funcționare poate fi un alt criteriu de clasificare a robineților pentru apă:
  • Robineți cu sferă
  • Robineți cu sertar. Robineții cu sertar tipici sunt concepuți pentru a opera complet deschiși sau închiși
Aceasta este doar o clasificare sumară a tipurilor de robineți pentru apă, în realitate ei se mai diferențiază și după diametru, presiunea nominală maximă, felul în care poate fi acționat sistemul de închidere, felul racordurilor de intrare – ieșire etc. Doar un instalator sanitar vă poate sfătui în cunoștință de cauză asupra tipului de robinet cel mai potrivit pentru ceea ce vă doriți. Fiecare tip de robinet în parte are avantaje și dezavantaje specifice utilizării sale.
11iun./15
interventii-rapide-instalatii

Edural Instal solutia perfecta

In cautarea unui instalator de obiecte si instalatii sanitare din Bucuresti, Edural Instal este de departea cea mai buna solutie pe care o puteti gasi!

Firma va pune la dispozitie intregul sau echipaj de instalatori profesionisti care pot raspunde cu promptitudine solicitarilor tuturor clientilor. Avend o vasta experienta in domeniul instalatiilor pentru constructii, specialistii Edural Instal va ofera solutiile potrivite situatiilor pe care le intalniti in exploatarea sistemelor de instalatii aferente casei.
Continue reading
11iun./15
instalatii sanitare profesionale

Instalatii sanitare executate cu profesionalism si promptitudine

Instalatiile sanitare reprezinta o operatiune necesara in orice lucrare de constructii, fie ca vorbim despre o locuinta, o hala industriala, un spatiu de birouri sau unul comercial etc. Datorita utilitatii sale incontestabile si deci a importantei pentru locatia in care este amplasata, o instalatie sanitara se impune a fi executata numai de catre experti. Edural Instal va ofera servicii de instalatii sanitare la cele mai inalte standarde de calitate realizate numai de o echipa de profesionisti!
Continue reading
11iun./15
instalator-edural-srl

Edural Instal – orice instalatii sanitare!

Pentru finisari interioare de calitate, ai nevoie de profesionisti care sa se ocupe de instalatii sanitare si sa iti ofere cele mai bune servicii. Edural Instal este cel mai bun partener in acest domeniu. Specialistii firmei iti stau la dispozitie oricand cu solutii potrivite si preturi mici. Beneficiind de toate resursele necesare, Edural Instal iti ofera servicii profesionale in ceea ce priveste instalarea si repararea ansamblului de conducte care intra in constructia casei, vilei sau blocului in care locuiesti. Avand experienta si pregatire in acest domeniu, echipa iti ofera servicii instalatii sanitare de top, precum si consultanta pentru a face cele mai bune alegeri.
Continue reading