07Iun/16
instalatii-electrice

Efectuam instalatii electrice

Nu putem concepe viata fara electricite, energia electrica ne aduce confortul care ne-a devenit indispensabil in ultimul secol. Cu toate ca producatorii de electrocasnice si aparatura electronica investesc foarte mult in studii pentru a crea produse din ce in ce mai eficiente din punct de vedere energetic, consumul de energie electrica a crescut considerabil in ultimii ani, deoarece ne dorim din ce in ce mai multe aparate consumatoare de energie electrica care sa ne satisfaca anumite nevoi:aparate de aer conditionat, dispozitive de incalzire, frigidere, congelatoare, plite electrice, hidrofoare, hote, cuptoare cu microunde, cuptoare electrice, aparatura audio-tv, dispozitive de calcul etc. Cresterea consulului de energie electrica trebuie insotita de o buna dimensionare a instalatiei electrice, atat pentru cladirile noi, cat si pentru cele mai vechi, pentru a preveni aparitia unor evenimente neplacute.

De ce sa apelati la serviciile noastre

  • privim in viitor, va propunem solutii tehnice care sa va ofere siguranta in exploatarea instalatiilor electrice pentru multi ani
  • lucram repede si bine, incercam sa nu va tinem in loc proiectele viitoare, executand lucrarile necesare cu rapiditate, fara a face rabat de la calitate
  • avem preturi mici, datorita eficientei echipelor noastre, va putem asigura cele mai mici preturi pentru manopera.
  • oferim garantie, va oferim garantie atat pentru manopera lucrarilor efectuate, cat si pentru materialele achizitionate de noi.
11Iun/15
interventii-rapide-instalatii

Edural Instal solutia perfecta

In cautarea unui instalator de obiecte si instalatii sanitare din Bucuresti, Edural Instal este de departea cea mai buna solutie pe care o puteti gasi!

Firma va pune la dispozitie intregul sau echipaj de instalatori profesionisti care pot raspunde cu promptitudine solicitarilor tuturor clientilor. Avend o vasta experienta in domeniul instalatiilor pentru constructii, specialistii Edural Instal va ofera solutiile potrivite situatiilor pe care le intalniti in exploatarea sistemelor de instalatii aferente casei.

Avand la indemana toate resursele necesare pentru a fi cu adevarat alegerea ideala in instalarea si repararea ansamblului de conducte care intra in constructia casei sau a blocului in care locuiti, specialistii Edural Instal va stau mereu la dispozitie cu solutii optime la preturi minime.

11Iun/15
instalatii sanitare profesionale

Instalatii sanitare executate cu profesionalism si promptitudine

Instalatiile sanitare reprezinta o operatiune necesara in orice lucrare de constructii, fie ca vorbim despre o locuinta, o hala industriala, un spatiu de birouri sau unul comercial etc. Datorita utilitatii sale incontestabile si deci a importantei pentru locatia in care este amplasata, o instalatie sanitara se impune a fi executata numai de catre experti. Edural Instal va ofera servicii de instalatii sanitare la cele mai inalte standarde de calitate realizate numai de o echipa de profesionisti!

Instalatii sanitare- componenta esentiala a oricarei bai

Instalatiile sanitare reprezinta mai mult decat un detaliu minor cand vine vorba de amenajarea unei bai, avand asa cum subliniam si mai sus o utilitate deosebita pentru toti locuitorii sau utilizatorii imobilului in care este amplasata, utilitate care nu are nevoie de descrieri amanuntite. Tocmai datorita importantei sale deosebite, instalatiile sanitare cer o atentie aparte atat in alegerea lor, cat si in selectarea expertilor care le vor monta pentru dvs.

Motivul pentru care aveti nevoie de persoane bine instruite, cu experienta in domeniu pentru a va realiza instalatii sanitare de cea mai buna calitate, care sa nu va produca probleme de nerezolvat si sa nu aiba o durata de viata extrem de scazuta este extrem de simplu: instalatiile sanitare sunt parte a domeniului mai larg al constructiilor si cum nu toti suntem experti in aceasta arie, s-ar putea sa dam gres daca incercam sa ne descurcam singuri cu instalatiile sanitare. Pentru a evita complicatiile de orice gen, echipa de experti in instalatii sanitare a Edural Instal va sta la dispozitie!
Edural Instal executa instalatii sanitare intr-o maniera profesionala si la standarde europene de calitate

Edural Instal reprezinta o companie din Bucuresti care activeaza in domeniul instalatiilor pentru constructii, caracterizandu-se prin pasiunea pentru activitatile pe care le desfasoara si prin serviciile de calitate pe care le ofera clientilor sai, amandoua motive de baza ale infiintarii sale.

Instalatiile sanitare reprezinta de fapt un ansamblu de instalatii care cuprinde instalatia de apa rece, pe cea de apa calda si instalatia de canalizare. Acestea sunt necesare oricarui tip de cladire, complexitatea lor fiind diferita in functie de necesitatile spatiului.

Edural Instal executa instalatii sanitare cu orice grad de dificultate, respectand o serie de standarde de calitate europene, garantandu-va succesul lucrarilor realizate. Motivele care ne recomanda ca fiind alegerea ideala pentru dvs. privesc mai intai de toate echipa noastra de profesionisti care cuprinde persoane cu vasta experienta in domeniu si bine pregatiti din punct de vedere profesional, gata sa raspunda in orice moment cu promptitudine si seriozitate cererilor dvs.

Mai mult, materialele folosite de Edural Instal in realizarea instalatiilor sanitare sunt si ele de cea mai buna calitate, special concepute pentru a fi utilizate in acest domeniu. Trebuie sa stiti ca Edural Instal nu face compromisuri relativ la calitate, ceea ce va asigura dvs. o durata de viata indelungata a instalatiilor sanitare, rezistenta in timp si fiabilitate.

De asemenea, un plus al companiei Edural Instal il reprezinta faptul ca realizeaza instalatii sanitare la preturi extrem de avantajoase pentru buzunarul dvs., astfel incat multumirea dvs.in calitate de client sa fie deplina.

Daca doriti sa beneficiati de toate avantajele companiei Edural Instal si deci de instalatii sanitare de o calitate ireprosabila, apelati la serviciile noastre cu cea mai mare incredere si noi va garantam rezultate de exceptie!

11Iun/15
instalator-edural-srl

Edural Instal – orice instalatii sanitare!

Pentru finisari interioare de calitate, ai nevoie de profesionisti care sa se ocupe de instalatii sanitare si sa iti ofere cele mai bune servicii. Edural Instal este cel mai bun partener in acest domeniu. Specialistii firmei iti stau la dispozitie oricand cu solutii potrivite si preturi mici. Beneficiind de toate resursele necesare, Edural Instal iti ofera servicii profesionale in ceea ce priveste instalarea si repararea ansamblului de conducte care intra in constructia casei, vilei sau blocului in care locuiesti. Avand experienta si pregatire in acest domeniu, echipa iti ofera servicii instalatii sanitare de top, precum si consultanta pentru a face cele mai bune alegeri.

Echipa firmei se poate ocupa de orice instalatii sanitare, indiferent de locul in care urmeaza sa fie amplasate si de complexitatea lucrarilor. Preturile variaza in raport cu particularitatile fiecarei lucrari in parte si de dimensiunile acesteia. Specialistii Edural Instal iti ofera cele mai bune solutii de montaj ale instalatiilor pentru a te bucura de rezultate optime. Edural Instal este expertul in instalatii de care ai nevoie. Pentru o buna functionare a instalatiilor sanitare si pentru a preveni eventuale defectiuni, ai nevoie de o echipa de profesionisti.

Ai nevoie de profesionisti pentru instalatii sanitare

Edural Instal pune la dispozitia persoanelor interesate o echipa de instalatori profesionisti care raspund cu promptitudine oricarei solicitari in domeniu. Societatea iti ofera solutiile adecvate pentru exploatarea sistemelor de instalatii aferente casei. Echipa este formata din persoane autorizate, pregatite si informate corespunzator pentru a-ti oferi garantia ca nu vei intampina evenimente neplacute pe perioada exploatarii acestora. Experienta si utilajele profesionale utilizate permit specialistilor Edural Instal sa execute montarea instalatiilor cat mai eficient. Printre lucrarile de instalatii sanitare se numara: coloane de canalizare, de apa rece sau calda, montari de lavoare, cazi si cadite de dus, robineti de trecere si coltari de legatura, bai complete, sifoane pardoseala, racordari la coloane si alte asemenea lucrari.

Folosind tehnologie moderna, echipamente si utilaje noi, completata de o echipa tanara, dinamica si competenta, vei obtine un nivel inalt calitativ al lucrarilor executate. Indiferent ca este vorba de persoane fizice sau juridice, de locuinte personale sau spatii publice, Edural Instal este capabila sa iti ofere solutiile de care ai nevoie. Deplasarea echipei pe aria judetului Bucuresti este gratuita, iar in functie de dimensiunea lucrarii poti beneficia de reduceri de cost.

Cine executa instalatii sanitare?

Edural Instal este o companie din Bucuresti care activeaza in domeniul instalatiilor, ce trateaza fiecare solicitare cu promptitudine, profesionalism si seriozitate. Printre serviciile de instalatii oferite se numara: instalatii sanitare, solare, electrice, de incalzire, dar si servicii de mentenanta pentru acestea. Gratie acestei companii ai o alternativa la serviciile slabe si costisitoare oferite pana in prezent. Instalatorii profesionisti ofera servicii de calitate, prompte, eficiente si cu costuri mici. In plus, echipa firmei iti ofera si echipamente de aer conditionat, dar si modele de centrale termice, pentru servicii complete. Apeleaza la Edural Instal pentru instalatii sanitare de calitate si performanta in executie.