Cu: renovare apartament

24iun./21

Renovari apartamente în București – Servicii de calitate la prețuri corecte

renovari apartamente Bucuresti

Sunt mai multe motive pentru care ai putea decide să te apuci de un proiect de renovare apartament: vrei să sporești confortul și funcționalitatea unei locuințe recent cumpărate, nevoile și preferințele tale s-au schimbat, vrei să crești valoarea apartamentului pentru a-l vinde mai scump, urmează să îl inchiriezi și are nevoie de îmbunătățiri, pentru că te costă mai puțin să renovezi decât să te muți.

Atunci când ești în căutarea “casei visurilor tale” pleci la drum cu o listă de cerințe pe care îți dorești să le îndeplinească aceasta. Vei constata însă că, pentru a avea căminul mult visat, de regulă, singura opțiune este să te înhami la un proiect de renovare. Lucrările de renovări interioare au avantajul că la final vei obține o locuință care reflectă întocmai gusturile tale. În plus, poți aduce îmbunătățiri majore unui apartament, crește nivelul de confort, precum și valoarea apartamentului.

Ce servicii de renovări apartamente oferim? Dacă ai nevoie de meșteri pricepuți la renovări interioare în București, atunci poți apela cu încredere la noi. Îți putem oferi servicii de renovări interioare care includ: servicii de decopertări și demolări, servicii de tencuieli și zugrăveli, servicii de placări gresie și faianța, montaj parchet, lucrări cu gips-carton (placarea pereților cu rigips, ridicarea pereților despărțitori, montarea tavanelor false), finisaje interioare de orice tip, instalații electrice, sanitare etc.

De ce să renovezi un apartament?

De ce este important să lucrezi cu meseriași pricepuți atunci când ai un proiect de renovări interioare?

Unele lucrări sunt prea complicate sau dificile pentru a le face singur și este recomandat să apelezi la specialiști. Ei au experiență în domeniu precum și calificarea profesională sau autorizarea pentru a desfășura aceste lucrări.

Îți recomandăm să să apelezi la meșteri specialiști în cazul următoarelor tipuri de lucrari de renovare: tencuirea pereților, turnarea sau îndreptarea șapei, recompartimentarea spațiului, montarea gresiei și faianței, refacerea instalației sanitare sau înlocuirea înstalației electrice, montarea parchetului din lemn masiv și lista poate continua. 

De ce depinde prețul unei lucrări de renovări interioare?

Preț renovare apartament București – prețul depinde de mai mulți factori, dintre care enumerăm : starea apartamentului înainte de renovare, suprafața care urmează să fie renovată, ce tip de finisaje se folosesc și ce tip de lucrări sunt necesare, precum și calitatea materialelor.

Cel mai bine este să va faceți un plan cu ce renovări vreți să efectuați si să discutați cu o echipă care se ocupă de renovări interioare în orașul în care locuiți. Aceștia vor întocmi un deviz care va cuprinde fiecare serviciu în parte.

Să aveți în considerare că ar fi bine să aveți o rezervă de 10-15% din valoarea bugetului de renovare pentru situații neprevăzute.

Sperăm că au fost utile informațiile din acest articol și îți stăm la dispoziție pentru a discuta detalii despre viitorul tău proiect de renovare!