Instalații electrice

Comunicat de presa

Se incalzesc prizele?Sare siguranta?Apelati un electrician

ELECTRICIAN DE SERVICIU

  Nu putem concepe viata fara electricitate, energia electrica ne aduce confortul care ne-a devenit indispensabil in ultimul secol. Cu toate ca producatorii de electrocasnice si aparatura electronica investesc foarte mult in studii pentru a crea produse din ce in ce mai eficiente din punct de vedere energetic, consumul de energie electrica a crescut considerabil in ultimii ani, deoarece ne dorim din ce in ce mai multe aparate consumatoare de energie electrica care sa ne satisfaca anumite nevoi:aparate de aer conditionat, dispozitive de incalzire, frigidere, congelatoare, plite electrice, hidrofoare, hote, cuptoare cu microunde, cuptoare electrice, aparatura audio-tv, dispozitive de calcul etc. Cresterea consumului de energie electrica trebuie insotita de o buna dimensionare a instalatiei electrice, atat pentru cladirile noi, cat si pentru cele mai vechi, pentru a preveni aparitia unor evenimente neplacute.Solutia este sa apelati un electrician

De ce sa apelati la electricienii nostri

  • privim in viitor, va propunem solutii tehnice care sa va ofere siguranta in exploatarea instalatiilor electrice pentru multi ani
  • lucram repede si bine, incercam sa nu va tinem in loc proiectele viitoare, executand lucrarile necesare cu rapiditate, fara a face rabat de la calitate
  • avem preturi mici, datorita eficientei echipelor noastre, va putem asigura cele mai mici preturi pentru manopera.
  • oferim garantie, va oferim garantie atat pentru manopera lucrarilor efectuate, cat si pentru materialele achizitionate de noi.
Instalatii electrice Instalatii electrice
Electrician execut instalații electrice pentru construcții noi sau circuite noi în clădiri vechi… garantăm cel mai bun raport calitate / preț »
Tablouri electrice Tablouri electrice
Electrician montez tablouri electrice, efectuăm verificări ale tablourilor electrice vechi … garantam cel mai bun raport calitate /pret! Detalii »
Circuite Individuale Circuite Individuale
Montăm circuite individuale pentru boilere, aparate aer condiționat, alți consumatori mari … garantam cel mai bun raport calitate /pret! Detalii »
Montăm Împământări Montăm Împământări
Efectuăm și verificăm circuite de împământare… garantăm cel mai bun raport calitate / preț »
Montăm Prize Montăm Prize
Montăm prize, întrerupătoare și corpuri de iluminat … garantam cel mai bun raport calitate /pret! Detalii »
Măsurări Instalații Măsurări Instalații
Efectuăm măsurări ale circuitelor electrice pentru a determina eventuale probleme, recondiționăm circuite electrice … garantam cel mai bun raport calitate /pret! Detalii »
ESTIMARE PRET MANOPERA