Instalator sector 1

S-a spart racordul de la baterie? Nu incercati sa il demontati singur riscati sa stricati bateria.Apelati instalator sector 1.

Robinetul curge sau este intepenit? Nu incercati sa il inlocuiti singur ,riscati sa inundati vecinii.Apelati un instalator sanitar .
Aveti pete pe tavan la baie sau bucatarie ?Foarte probabil sifonul de pardoseala este defect.Apelati instalator sector 1.

Daca locuiti intr-un imobil vechi si instalatia sanitara are o vechime de 40 ani sau mai mult , sigur este intr-o stare avansata de degradare .Apelati instalator sector 1.
In cautarea unui instalator sanitar din Bucuresti, Edural Instal este de departea cea mai buna solutie pe care o puteti gasi! Firma va pune la dispozitie intregul sau echipaj de instalatori profesionisti care pot raspunde cu promptitudine solicitarilor tuturor clientilor. Avend o vasta experienta in domeniul instalatiilor pentru constructii, instalatorii nostri va ofera soluiitiile potrivite situatiilor pe care le intalniti in exploatarea sistemelor de instalatii aferente casei.Avand la indemana toate resursele necesare pentru a fi cu adevarat alegerea ideala in instalarea si repararea ansamblului de conducte care intra in constructia casei sau a blocului in care locuiti, specialistii Edural Instal va stau mereu la dispozitie cu solutii optime la preturi minime. Executam lucrari in sectorul 1 ,sectorul 2,sectorul 3,sectorul 4,sectorul 5,sectorul 6 din Bucuresti.

Instalator sanitar sectorul 1 execut urmatoarele lucrari

 1. Racordari si reparatii coloane apa rece
 2. Montaj obiecte sanitare
 3. Montaj wc-uri
 4. Montaj robineti trecere
 5. Montaj robineti coltar
 6. Montaj apometre
 7. Montaj coloane apa rece/calda bai
 8. Montaj apa rece/calda bucatari
 9. Montaj cazi
 10. Montaj cadite
 11. Montaj bateri cada
 12. Montaj bateri cadita
 13. Montaj rezervoare wc
 14. Montaj sifoane pardoseala
 15. Montaj cadite dus
 16. Montaj coloane verticale apa rece/calda
 17. Montaj coloane orizontale apa rece/calda
 18. Montaj si reparatii distributie apa
 19. Montaj si reparatii coloane canalizare
 20. Reparatii bransare apa rece
 21. Reparatii bransare canalizare
 22. Oferim mentenanta profesionala instalatiilor sanitare

Nu ezitati sa ne contactati, nu aveti nimic de pierdut, aveti doar de castigat!
Va stam la dispozitie pentru orice informatii suplimentare.