Servicii: Amenajări Interioare

29sept./21

Amenajări interioare – zugrăveli

Aspectul plictisitor și mohorât al casei nu vă mai aduce mulțumire față de propria locuință? Poate o schimbare ar fi alegerea ideală pentru bucuria de a locui într-un loc la care visați de mult timp.

Casa este locul unde ne petrecem cel mai mult timp, ocupați sau poate plecați în deplasări, tot acasă ne întoarcem. Deci, investițiile în organizarea locuinței după bunul plac vor fi unele benefice atât pentru sinele nostru, cât și pentru senzația de „acasă”. Amenajările interioare sunt la îndemâna oricărui doritor de spațiu nou, însă cu o valoare monetară mai mică decât schimbarea propriu-zisă a locuinței. Îmbunătățirea aspectului interior face parte din principalii factori care influențează fericirea umană, fapt demonstrat prin micile modificări care oferă confortul și siguranța propriului cămin. Fie că e vorba de amenajări la cheie sau poate de zugrăveli interioare, serviciile puse la dispoziție de noi sunt de calitate înaltă.

Amenajările moderne, sofisticate sau simple, în funcție de cerințele clientului definesc serviciile prestate de echipa noastră.

Zugrăvirea încăperilor conform noilor tendințe asigură crearea unui spațiu care să se plieze pe stilul fiecăruia dintre noi. Și, această schimbare vine la pachet cu o serie de avantaje: împrospătarea aerului prin folosirea vopselei lavabile, un design plăcut care să te facă să te simți comod în spațiul personal, detalii și culori bine evidențiate care vor pune în prim-plan micile detalii din casa dumneavoastră.

Serviciile de zugrăvit sunt un real ajutor pentru un doritor neîdemânatic pentru care trafalet-ul și vopseaua lavabilă sunt o provocare, iar riscul de a strica este cu mult peste șansa de reușită. Și pentru aceia dintre noi care au șansa de a se vopsi pe ei, în loc de pereți, suntem aici, o echipă profesionistă care aduce rezultatele dorite în cel mai scurt timp.

Culori vii sau simple, detalii mari sau mici, renovările sunt cheia spre realizarea spațiului mult visat. Pentru cei ce doresc să dea viață pereților din dormitor, bucătărie, sufragerie sau hol, ne oprim asupra decorațiunilor excentrice și contemporane, oferind posibilitatea de a personaliza aspectul fără a face modificări majore sau a vă trimite spre lucrări costisitoare și interminabile.

Însă, înainte de zugrăvirea finală au loc reparațiile și finisajele necesare unui rezultat remarcabil și pe termen lung. Serviciile prestate fiind realizate cu îndemânare și bun gust.

Lucrările devin mai spectaculoase și mai provocatoare în cazul modificărilor de structură ale spațiului, făcând posibile punerea în practică a unor idei moderne. Deși se spune că trendurile sunt doar o chestiune de scurtă durată, combinațiile de elemente din diverse stiluri (mai noi sau mai vechi), de la materiale și până la texturi, pot duce la interioare inedite. Sunt multe modalități prin care vă puteți adapta ideile pentru amenajările interioare fără a opta pentru ceva cu adevărat extravagant, lăsați-vă imaginația să curgă și cereți părerea specialiștilor în domeniul amenajărilor interioare și zugrăvelilor.

Tu vii cu ideea, noi punem în practică! Economisește timp, materiale și bani prin simpla apelare la o echipă specializată în amenajări. Oferim încredere, eficiență, rapiditate și calitate, utilizăm produse rezistente în timp și vă dăm idei de actualitate.

02iul./21

Renovare baie

Ce trebuie să știi înainte să te apuci de reamenajarea unei băi

renovare baie modernă cu cadă freestanding

Reamenajare baie – când este necesară?

Iată câteva situații în care este necesară reamenajarea unei băi: când instalația sanitară este mai veche de 10 ani sau este din fier sau plumb, când apare în baie miros de umezeală și mucegai, când gresia sau faianța se fisurează sau chiar încep să se desprindă de pe perete, când obiectele sanitare sunt foarte vechi și au nevoie de o modernizare.

Avantaje renovare baie

O reamenajare eficientă poate transforma o baie mică și înghesuită de la bloc într-una funcțională și practică. Atunci când cumperi un apartament sau o casă veche, care nu are îmbunătățiri, reamenajarea unei băi este necesară pentru a avea o baie perfect funcțională și, în plus, probabil îți dorești o baie modernă, care să fie pe placul tău. Dacă vei avea instalație sanitară nouă, obiecte sanitare noi și o hidroizolație făcută corect, sunt șanse mult mai mici să mai ai probleme cu scurgerile de apă sau chiar cu inundarea vecinilor. Renovarea unei băi este un avantaj și pentru sănătatea ta, pentru că nu o să mai ai umezeală sau mucegai. Indiferent dacă dorești să renovezi o baie mică de apartament sau vrei să te apuci de un proiect de reamenajare baie la casă, ar trebui să te documentezi înainte. Partea de documentare și stabilire a bugetului de renovare presupune să faci o cercetare (online sau în magazine) asupra modelelor de gresie și faianța, tipuri de căzi sau cabine de duș, baterii, WC, rezervor sau mic mobilier de baie. Practic, îți recomandăm să faci o listă cu tot ceea ce este necesar pentru reamenajarea băii și să incluzi și prețurile materialelor sau ale produselor.

Cum scrii o cerere de ofertă pentru o renovare baie?

reconditionare baie moderna cu paravan din sticla si chiuveta dubla

După ce te-ai hotărât cum vrei să amenajezi baia, dacă vrei să o faci cu cadă, cu cabină de duș sau cu paravan de sticlă, cu baterie duș îngropată sau nu, cu bazinul de la WC îngropat sau nu, apoi poți să formulezi o cerere de ofertă pentru o echipă de meseriași care să ducă la bun sfârșit proiectul tău. În cererea de ofertă pe care o faci îți recomandăm să incluzi următoarele detalii: releveul apartamentului (dacă ai), dimensiunea băii, dacă vrei să montezi faianța până la un anumit nivel sau până la tavan, dacă vrei să montezi faianță doar pe anumiți pereți, dacă vrei montaj cadă sau cabină de duș sau paravan de sticlă cu rigolă, dacă vrei să ai bazin WC sau baterie duș îngropate, dacă soliciți montaj la mobilier de baie cu lavoar și baterie și care este termenul în care ai vrea să te încadrezi. Ideal ar fi ca un meseriaș să vină și la fața locului să vadă baia, pentru a-și face o idee mai bună asupra complexității proiectului. Este important ca cel care oferteaza sa vada efectiv baia inainte de a trece la treaba. Pot aparea surprize nedorite si o discutie doar telefonica nu este indicata.

Ce trebuie să cumperi pentru o renovare baie mică la bloc sau baie la casă

În primul rând trebuie să alegi ce gresie și ce faianța dorești. Îți recomandăm să iei cel puțin 10% în plus față de suprafața băii tale, pentru că e posibil să mai fie plăci sparte sau ciobite sau unele să se crape la montaj. Dacă dorești, poți pune gresie atât pe podea cât și pe pereți, dar faianța poți pune doar pe pereți. Atenție la modelul de gresie, cu cât este mai abrazivă, cu atât va fi mai greu de curățat. Este important ca gresia să nu fie lucioasă precum faianța, dar are nevoie să fie mată sau ușor abraziva pentru a nu aluneca pe ea. Echipa care se va ocupa de renovarea băii tale îți va calcula un necesar pentru gresie, faianță și alte materiale necesare în proces. Pe lângă gresie și faianța, mai trebuie să cumperi și obiectele sanitare (WC, bazin, lavoar, cadă/cabină de duș), suport și baterie pentru lavoar, baterie pentru duș, vopsea lavabilă de interior anti-mucegai. Dacă vrei să schimbi instalația sanitară, adaugă și costul pentru țevi, îmbinări și ce alte accesorii mai sunt necesare. În final, la costul cu materialele, sanitarele și mobilierul de baie se adaugă costul manoperei. Acest cost diferă în funcție de suprafața băii și de complexitatea proiectului (ex: dimensiunea plăcilor de faianța, plăcile mari se pun mai rapid decât cele tip mozaic sau foarte mici). De regulă, la o baie mică de bloc, prețul manoperei este undeva în jur de 2500 lei. Ca în orice proiect de renovare, ar fi înțelept să ai un buget de rezervă de cel puțin 15% din bugetul total pentru situații neprevăzute. Dacă ai în plan să realizezi o renovare baie la bloc sau la casă în București, îți stăm la dispoziție cu o echipă de meseriași profesioniști care te vor ajuta să transformi baia ta în baia la care visezi !  
27ian./18
pret renovare locuinta

Renovări Apartamente – Costuri

Prima întrebare care ne vine în cap după ce decidem să ne renovăm apartamentul ține de preț: „Cât ne costă?”
Prețul total al renovării unui apartament este compus din costurile cu materialele și cele de manoperă. Ambele componente depind foarte mult de calitatea dorită. Mai există o corelare între cele două componente, de care uităm de foarte multe ori: cu cât calitatea materialelor este mai bună, cu atât numărul orelor de manoperă tinde să fie mai mic, dar și nivelul de calificare al meseriașului ar trebui să fie mai mare, ceea ce implică un preț mai mare pe ora de manoperă. Continue reading